Peugeot Inception is 680 pk sterke GT

Kijk, zo zien we dat graag. De Peugeot Inception is nu al de ideale daily.

Op dit moment is de CES 2023 aan de gang, de Consumer Electronics Show. Normaal gesproken is dat een beurs waar bedrijven hun nieuwe laptops, tv’s, geurloze onderbroeken, automatische afwasmachines, geurloze frituurpannen en milieuvriendelijke laserlampjes aan de wereld tonen. Maar automerken zijn er nu ook te vinden. Ironisch: automerken keren autobeurzen de rug toe, maar hebben wel een beurs nodig om hun nieuwe waar te tonen aan de wereld.

Enfin, Peugeot heeft voor ons ook een noviteit. De Fransen tonen op de CES 2023 namelijk de Peugeot Inception, vernoemd naar die verwarrende films van Christopher Nolan waar zelfs Christopher Nolan niets begreep. Dat was juist de bedoeling. Mensen die de plot kunnen uitleggen in de comments hebben overduidelijk een subtiele plottwist gemist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *