Vernieuwde Peugeot 2008 heeft eindelijk fatsoenlijke actieradius

Daarbij hebben ze de vernieuwde Peugeot 2008 een nieuwe snuit gegeven. Mooi he?

Compacte crossover, LEDs, elektrisch, meer LED en zwarte spiegelkappen. En meer LEDs. Dan hoor je er helemaal bij anno 2023. En laat dat nu precies het geval zijn met de vernieuwde Peugeot 2008. Dat model arriveerde in 2019. Dat lijkt nog vrij recent te zijn, maar dat is dus alweer vier jaar geleden. Het is dus de hoogste tijd voor een visuele en technische update en die is er nu!

De vernieuwde Peugeot 2008 tapt uit een zeer bekend vaatje. Het huidige model oogde zeker niet verouderd of bedaagd, maar het Peugeot-familie gezicht evolueert constant en de 2008 begon bijna uit de toon te vallen. Daarom heeft Peugeot de boel flink opgefrist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *